Понад 70% виробництва молока в Україні зосереджено саме у приватному секторі. Селяни хоч і ображаються на дармову вартість сировини, та все одно продають молоко перекупникам. Виходить ніби замкнуте коло, в якому про якість того молока навіть не йдеться.
31 травня 2017, 12:15 —
Ірина Мєзєнцева, телеканал "Херсон плюс" — Публікації
Відкриття ринку ЄС може стати для українських свинарів шансом на розвиток. Однак для цього "домашнє завдання" має виконати вся країна – від органів влади до найменшого виробника. Зусиль лише лідерів ринку, найбільш зацікавлених у такому експорті, явно буде недостатньо.
25 квітня 2017, 16:00 —
Ірина Мєзєнцева, ТРК "Херсон плюс" — Публікації