
Чи стане перехід на європейську систему контролю за безпекою продуктів харчування ударом по малих виробниках? Досвід ЄС вказує на протилежне!
4 грудня 2019, 15:35 —
Юрій Оглашенний,
Катерина Онул,
Жанна Пастовенська, для Європейської правди — Публікації

Знайома ситуація: продукт, який ви в магазині сприйняли за європейський, виявився виробленим зовсім в іншій країні. Нове законодавство забороняє такі "хитрощі" виробників.
18 вересня 2019, 08:36 —
Катерина Онул,
Жанна Пастовенська, для Європейської правди — Публікації

Що означає перехід України на європейську систему інформування споживача про харчові продукти? З якими складнощами зіткнулися країни ЄС при впровадженні такої реформи?
13 серпня 2019, 13:00 —
Катерина Онул,
Жанна Пастовенська, для Європейської правди — Публікації

Чи знаєте ви, звідки походять та з чого вироблені продукти, які будуть на вашому новорічному столі? В ЄС споживачам важливо знати країну походження продуктів, умови, в яких утримуються тварини, і те, як вирощують рослини.
26 грудня 2018, 12:00 —
Катерина Онул,
Жанна Пастовенська,
Вікторія Тетьора, для Європейської правди — Публікації

Ірландці знають і свято вірять, що їхня яловичина – одна з найкращих у світі. Проте як зробити, щоб про це дізналися в інших країнах? На допомогу прийшли заходи, що можуть стати корисними й Україні.
10 серпня 2018, 09:00 —
Катерина Онул, IFC

Систему світлофора запровадили у Великій Британії у 2006 році з метою подолання проблеми зайвої ваги та серцево-судинних захворювань. Такий підхід сприяє зміні харчових звичок та вподобань пересічних громадян.
4 липня 2016, 09:05 —
Катерина Онул, World Bank Group, для Європейської правди

Смайлик – це знак того, що в закладі, який його має, суворо дотримуються всіх вимог безпечності харчових продуктів, що підтверджується державним контролюючим органом, та, відповідно, дбають про своїх клієнтів.
10 червня 2016, 14:10 —
Катерина Онул, World Bank Group, для Європейської правди