Аеропорт Лондона розробив меню для сумних пасажирів
Лондонський аеропорт Гетвік разом з дієтологами розробив для своїх пасажирів меню зі страв, що піднімають рівень серотоніну - гормону щастя.
Про це повідомляє The Telegraph.
Страви подаватимуться в восьми ресторанах аеропорту та будуть відзначені у меню смайликом.
Як відзначає дієтолог Джо Треверс, люди часто не розуміють, який величезний вплив має те, що вони їдять, на їх настрій.
"Щастя-це комплексна річ. Але є певні продукти, які допоможуть "щасливим" хімічним речовинам активізуватися у вашому мозку", - зауважила вона.
Як повідомляє видання, до страв, що активізуватимуть гормон щастя у пасажирів, входять лосось, тунець, банани, вівсяна крупа, цитрусові овочі, шпинат, насіння кунжуту, нут та соя.
З напоїв пасажирам пропонуватимуть зелений чай.
Скуштувати "щасливі страви" можна буде протягом серпня.