Суд Аланії арештував росіянина, який до напівсмерті побив туриста з України

фото
Четвер, 19 липня 2018, 12:56

Суд турецького міста Аланія заарештував громадянина Росії, якого підозрюють у побитті українського туриста, який згодом помер у лікарні.

Про це повідомляє турецьке видання Star.

57-річний український турист Андрій Сова із Запоріжжя був побитий росіянином 7 липня. Повідомляється, що інцидент стався в одному з готелів під час перегляду чвертьфіналу ЧС-2018 Хорватія-Росія.

Українець підтримував хорватську збірну, яка виграла матч. За словами очевидців, 30-річному росіянину не сподобалася реакція українця і між ними зав'язалася бійка. Сова отримав важкі травми, його відвезли в лікарню, де він тиждень пробув у комі. 14 липня Андрій Сова помер.

 
Суд арештував підозрюваного росіянина

Поліція взяла під варту росіянина, але суд спочатку відпустив його, заборонивши при цьому залишати територію Туреччини. Прокуратура оскаржила це рішення, і 18 липня суд виніс нове рішення про арешт підозрюваного.

Раніше "Українська правда" повідомляла, що Андрія Сову не встигли транспортувати до України, хоча підготовка для цього проводилася, за побажанням родичів та попри застереження лікарів.

За інформацією джерела, Сова перебував у важкому стані і до летального фіналу могло призвести перепідключення його до апаратів життєзабезпечення під час підготовки до транспортування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.