У Німеччині п’ятизірковий готель судиться з парою, якій два роки вдавалось жити там безкоштовно

Вівторок, 21 лютого 2023, 23:37

П’ятизірковий готель Nassauer Hof у німецькому Вісбадені подав до суду на подружжя, яке протягом двох років безкоштовно в ньому жило, нібито вигадуючи історії для отримання відстрочки оплати.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на SWR.

60-річний чоловік із дружиною, яких не називають із юридичних міркувань, заселились у Nassauer Hof улітку 2019 року, заплативши 5600 євро завдатку. Відтоді пара відмовлялась платити за проживання.

Під час суду співробітник готелю засвідчив, що гість уже на початку свого перебування скаржився на різні речі: нібито в його номері були таргани, волоські горіхи запліснявіли, а в дружини в салаті знайшовся черв'як.

Також обвинувачений стверджував, що хворий на рак і лікується у Вісбадені. Після цього менеджер Nassauer Hof швидко дав вказівку персоналу не звертатися до чоловіка щодо оплати. Ситуація змінилась наприкінці 2021-го, коли до роботи приступив новий менеджер.

В Угорщині пара півтора тижня жила в готелі безкоштовно, проганяли її з поліцією

Лише через кілька тижнів після того, як подружжя виселилось із Nassauer Hof, воно вже мешкало в іншому готелі у Вісбадені. Але там їм вдалось пробути лиш майже чотири місяці – коли чоловік відмовився платити за проживання, готель викликав поліцію.

В окружному суді Вісбадена Nassauer Hof вимагає стягнути в чоловіка майже 145 тисяч євро за проживання в готелі, а також ще понад 92 тисячі євро за "невизначені додаткові послуги".

Через свого адвоката обвинувачений заявив, що він справді жив у Nassauer Hof протягом тривалого часу й не мав можливості оплатити рахунки. Але додав, що нібито побачив "серйозні недоліки" в готелі.

Судовий процес у справі має продовжитися 23 лютого.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: