У Німеччині сталася масова бійка: внаслідок ударів мачете постраждали двоє осіб

Вівторок, 14 травня 2024, 17:56 - Андрій Синявський

У східному німецькому місті Лейпциг сталася масова бійка, під час якої від ударів мачете постраждали двоє осіб.

[SOURCE]Як пише "Європейська правда", про це повідомляє Bild.

Жорстока сутичка відбулася на сумнозвісній вулиці Айзенбанштрассе, що відома через високий рівень злочинності. Через удари мачете двоє 26-річних чоловіків отримали поранення.

У бійці помітили близько десятка чоловіків. На відео можна побачити, як її учасники б'ють один одного по голові, один чоловік лежить на вулиці. Ще одного чоловіка б'ють тупим боком мачете.

У Франції напали на поліцейський фургон під час перевезення ув'язненого, є загиблі

Речник поліції Лейпцига Олаф Гоппе заявив, що правоохоронці знають про сутичку, яка сталася у неділю, та проводять розслідування.

У поліції зазначили, що завдяки відеозапису вдалося встановити особи нападників. За словами правоохоронців, більшість злочинів на Айзенбанштрассе пов'язані з наркотиками та бандитськими розбірками.

Вулиця Айзенбанштрассе, де живуть люди різних національностей, вважається криміногенною зоною. У 2018 році вона була оголошена зоною заборони на носіння зброї.

Окрім жорстоких бандитських розбірок, тут також відбуваються перестрілки зі смертельними наслідками.

Раніше в столиці Норвегії затримали озброєного ножами чоловіка, який напав на перехожих на станції метро; постраждала одна людина.

У Лондоні озброєний шаблею чоловік завдав тяжких поранень п’ятьом людям, 14-річний хлопець у підсумку помер. Слідство поки не коментувало можливих мотивів нападника, але не вважає, що це міг бути теракт. 

У Німеччині поліція застрелила озброєного мачете чоловіка в університеті.