Президент Сербії відреагував на інцидент із бійкою на Євро-2024 за участі свого сина

Новини — Вівторок, 25 червня 2024, 08:41 —

Президент Сербії Александар Вучич прокоментував інцидент зі своїм сином Данилом, якого помітили під час бійки футбольних фанатів у німецькому Гельзенкірхені, де проходить Євро-2024.

Заяву Вучича наводить портал Новости, повідомляє "Європейська правда".

Сербський президент стверджує, що його старший син Данило перебував у кафе. На заклад, за словами Вучича, напали фанати німецького футбольного клубу "Шальке" – нібито здебільшого албанці – і почали кидати пляшки й стільці.

При цьому преса раніше повідомляла, що бійка сербських фанатів спалахнула з англійськими уболівальниками, а албанці долучились до сутички. Бійка відбулась у день матчу між Сербією і Англією.

Реклама:

Вучич каже, що Данило та інші серби, які перебували в цьому кафе, просто захищалися, і що йому нема в чому звинувачувати сина.

"Мені нема чого було соромитися, мені нема в чому було звинувачувати його (Данила – Ред.). Ці люди тільки захищалися", – сказав Вучич.

Він додав, що йому "цікаво",  чому німецька поліція зажадала арешту деяких сербських фанатів.

"Цікавий підхід до вирішення завдань, дуже цікаво. Я не знаю, що робити, коли на тебе нападають стільцями і пляшками", – сказав Вучич.

За словами сербського президента, образи на адресу його дітей є невід'ємною частиною його роботи. Вучич поскаржився, що йому доводиться з цим миритися.

"Я люблю і пишаюся своїм сином і не бачу в цьому жодної проблеми, і він нічим не соромить свого батька", – заявив Вучич.

Минулого тижня стало відомо, що син президента Сербії Александара Вучича Данило, ймовірно, брав участь у бійці, що сталась між сербськими і англійськими вболівальниками у німецькому Гельзенкірхені.

Нагадаємо, минулого року Данила Вучича зупинили під час перебування в частково визнаному Косові й зобов’язали зняти футболку з "антикосовським написом".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: