У Німеччині ув'язнили чоловіка, який майже добу тримав у заручниках 4-річну доньку

Новини — Вівторок, 25 червня 2024, 13:50 —

Німецький суд у вівторок на 12 років ув'язнив чоловіка, який виїхав на злітну смугу в аеропорту Гамбурга і оголосив заручницею свою 4-річну доньку, після чого без опору здався поліції.

Як пише "Європейська правда", про це повідомляє AP.

Земельний суд Гамбурга визнав 35-річного підсудного, ім'я якого не розголошують відповідно до німецьких правил конфіденційності, винним у захопленні заручників, викраденні дитини, умисному нанесенні тілесних ушкоджень та зберіганні боєприпасів.

За даними агентства DPA, підсудний в основному визнав висунуті проти нього звинувачення. Головуючий суддя Торстен Шварц назвав дії засудженого "актом божевілля".

Реклама:

Нагадаємо, в листопаді минулого року в аеропорту Гамбурга озброєний чоловік майже добу тримав у заручниках 4-річну доньку.

Операція тривала більше одного дня. Чоловік в’їхав автомобілем на злітну смугу і оголосив заручницею власну дочку, яку він хотів забрати до Туреччини, а дружина не дала на це згоди. 

З того моменту пасажирів з літаків евакуювали, роботу аеропорту було зупинено, як і залізничні рейси до нього.

Перемовини правоохоронців зі зловмисником тривали усю ніч та наступної доби. Повідомляли, що вони велися турецькою мовою. 

Водночас у лютому 32-річний іранський шукач притулку, озброєний сокирою і ножем, утримував 15 заручників у поїзді на заході Швейцарії протягом майже чотирьох годин, поки поліція не увірвалася до поїзда і не вбила його.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: