Розвідка Британії про бої на Донбасі: Окупанти зазнають великих втрат, їхні успіхи незначні

Новини — Вівторок, 4 червня 2024, 13:04 —

Розвідувальна спільнота Великої Британії зазначає, що на фронті в Україні російські окупаційні війська зосереджують основні зусилля на Авдіївсько-Покровському напрямку, де вони здобули незначних успіхів за великих втрат.

Про це йдеться в розвідувальному огляді британського Міноборони за 4 червня, повідомляє "Європейська правда".

Як зазначили у відомстві, на вказаному напрямку протягом останніх 72 годин спостерігався високий рівень оперативної активності окупаційної армії РФ.

Окупанти досягли незначних успіхів у північній частині цього сектору в напрямку сіл Сокіл та Євгенівка. На паралельній осі приблизно на 3 км південніше російські війська, ймовірно, наближаються до околиць села Новоселівка Перша, додали у розвідці.

Реклама:

Далі на південь росіяни не досягли значних успіхів, незважаючи на інтенсивні обстріли українських позицій на захід від села Нетайлове вздовж траси Е50, йдеться в огляді.

Крім того, російські атаки на село Невельське були відбиті, і село, ймовірно, залишається під контролем України.

"Протягом наступного тижня цей сектор, ймовірно, залишатиметься зоною значної оперативної уваги, оскільки російські війська намагатимуться зберегти оперативний темп, попри значні втрати", – йдеться в огляді.

Нещодавно британська розвідка проаналізувала інформацію про затримання російського генерал-майора Івана Попова за звинуваченнями у шахрайстві та корупції.

Один з оглядів минулого тижня британська розвідка присвятила нещодавно виданому в Росії журналу "Політрук", який покликаний допомогти з вихованням російських солдатів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: