Жінка вилила мілкшейк на відомого прихильника Brexit і тепер постане перед судом

фото
Новини — Середа, 5 червня 2024, 19:06 —

Поліція Ессекса висунула звинувачення 25-річній британці Вікторії Томас-Боуен, яка напередодні вилила мілкшейк на Найджела Фараджа – відомого прихильника Brexit та лідера євроскептичної партії Reform UK.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на The Independent.

Британці висунули звинувачення в нападі з побиттям і злочинному нанесенні шкоди через інцидент, який стався напередодні, 4 червня.

Лідер Reform UK виходив із пабу в місті Клактон, що в англійському графстві Ессекс, де він веде свою передвиборчу кампанію. У цей час Томас-Боуен кинула у Фараджа банановий молочний коктейль із McDonald's.

Реклама:
 
Фото: AFP

Жінка, як очікується, має постати перед магістратським судом 2 липня.

Як нагадує The Independent, це не перший подібний випадок із Фараджем. У 2019 році під час передвиборчої прогулянки в Ньюкаслі в нього кинули молочний коктейль зі смаком банана і солоної карамелі.

Того ж року в британському словнику Collins закріпилось слово "мілкшейкінг" на позначення "акту обливання публічних осіб молочним коктейлем".

Провідному прихильнику Brexit запропонували роботу на кампанію Трампа

Найджел Фарадж, який сім разів поспіль намагався обратись до парламенту від євроскептичних партій, у 2021 році оголосив про відхід від політики задля кар'єри на правому британському телеканалі GB News.

Але на початку тижня він несподівано оголосив, що повертається до керівництва Reform UK і братиме участь у дострокових парламентських виборах 4 липня.

Читайте також: Кінець консервативної епохи: що стоїть за оголошенням дострокових виборів у Британії

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: