В Іспанії на в'їзді у тунель розбився автобус із близько 50 пасажирами

фото
Новини — Вівторок, 16 липня 2024, 15:00 —

В Іспанії неподалік від Барселони потрапив у серйозну аварію автобус з близько 50 пасажирами, що здійснював нерегулярні перевезення, троє людей у критичному стані.

Про це повідомляє El Pais, пише "Європейська правда".

Аварія сталась вранці у вівторок на автошляху C-32 неподалік від Барселони. Автобус із близько 50 пасажирами перекинувся перед в’їздом до тунелю Пінеда, врізавшись у частину конструкції, та залишився висіти у напіввертикальному положенні. 

El Pais
El Pais

Серед пасажирів троє людей з дуже тяжкими травмами, їх евакуювали гелікоптером. Всього постраждали 33 із близько п’яти десятків пасажирів – співробітників компанії Inditex, яка володіє брендами одягу Zara, Bershka і Massimo Dutti, вони прямували на завод компанії.

Реклама:

Затиснутого у кабіні водія довелось витягати за допомогою спецобладнання. Рятувальники мали додатково стабілізувати автобус кранами, щоб він не перекинувся. 

 
El Pais

Через аварію рух автошляхом у північному напрямку перекрили. 

За попередніми припущеннями, водій автобуса втратив кермування після несподіваного пробою колеса і автобус, врізавшись на швидкості в бокове огородження, від удару опинився у напіввертикальному положенні. 

Також повідомляли, що в ніч на вівторок в ДТП у Німеччині загинув 19-річний український водій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: