Гарріс зібрала вже $100 мільйонів на передвиборчу кампанію

Новини — Вівторок, 23 липня 2024, 14:39 —

Віцепрезидентка США Камала Гарріс, яка оголосила про наміри боротися за посаду президента, вже зібрала $100 мільйонів на передвиборчу кампанію.

Про це повідомив телеканал ABC News, пише "Європейська правда".

Найбільша сума була зібрана в період з неділі, коли президент Джо Байден оголосив, що знімає свою кандидатуру, до вечора понеділка.

Гроші були зібрані Національним комітетом Демократичної партії і його спільними фондами зі збору коштів, повідомили в кампанії.

Реклама:

Крім того, близько 58 тисяч осіб зареєструвалися як волонтери кампанії віцепрезидентки, що більш ніж у 100 разів перевищує середньоденний показник реєстрації.

За даними телеканалу, Гарріс у вівторок проведе свій перший передвиборчий мітинг у Мілуокі, штат Вісконсин.

Нагадаємо, у неділю Джо Байден оголосив, що вирішив не балотуватися на президентських виборах 2024 року, та підтримав кандидатуру своєї віцепрезидентки Камали Гарріс. 

До кінця доби у понеділок Гарріс заручилася достатньою підтримкою делегатів, щоб претендувати на офіційну номінацію. 

Топпредставники Демократичної партії США, яких ЗМІ називали потенційними кандидатами в президенти після зняття Джо Байдена з виборів, публічно підтримали висунення віцепрезидентки Камали Гарріс.

Читайте також статтю "ЄвроПравди": Інтрига повертається: як перші дні кампанії Гарріс додали драйву американським виборам.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: