Трамп: Байден знявся з виборів президента в результаті "перевороту"

Новини — Четвер, 25 липня 2024, 18:03 —

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп вважає, що Джо Байден оголосив про рішення не балотуватись на другий термін через "переворот" у його рідній Демократичній партії.

Своєю версією подій Трамп поділився в інтерв’ю Fox News, повідомляє "Європейська правда".

Коментуючи звернення Байдена, в якому він пояснив наміри не брати участь у президентських виборах, експрезидент США сказав, що "це був переворот".

"Вони (демократи. – Ред.) не хотіли, щоб він балотувався. Він був далеко внизу в опитуваннях, і вони думали, що він програє", – сказав експрезидент США.

Реклама:

"Вони прийшли до нього і сказали: "Ти не зможеш виграти вибори", і я думаю, що це правда, якщо тільки я не зроблю щось дуже дурне, чого я не збирався робити, і я думаю, що в нього все було так погано, що вони сказали: "Ти не переможеш, і ти не в найкращій формі, і ти погано виступив на дебатах", – додав він.

Керівництво Демпартії США змінило правила, щоб номінувати Гарріс у президенти

Трамп також поділився своєю оцінкою останнього звернення Байдена, назвавши його "жахливою промовою і жахливим виступом", оскільки президент США "мав вигляд, наче в нього були труднощі".

Нагадаємо, Байден у виступі заявив, що вирішив зняти кандидатуру з виборів, аби об'єднати Демократичну партію і "передати естафету молодому поколінню".

Віцепрезидентка США Камала Гарріс ще не є кандидаткою в президенти США, але вже отримала підтримку більшості делегатів з'їзду партії. Опитування на замовлення CNN показало, що Гарріс має кращі за Байдена рейтинги і підтримку більшості демократів.

Більше читайте тут: Інтрига повертається: як перші дні кампанії Гарріс додали драйву американським виборам.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: