Байден запевнив, що не знімається з виборів

Новини — Четвер, 4 липня 2024, 07:33 —

Президент США Джо Байден у телефонних дзвінках команді його передвиборчої кампанії, а також зустрічах із демократами у Конгресі та губернаторами запевнив, що не відмовляється від участі у виборах.

По це повідомляє Reuters, пише "Європейська правда".

За інформацією від двох анонімних джерел, у дзвінках команді його президентської кампанії Байден запевнив, що "нікуди не йде".

На додачу, кампанія Байдена розіслала аналогічні повідомлення електронною поштою для своїх прихильників.

Реклама:

"Ніхто мене не виштовхує. Я не вибуваю. Я залишуся у перегонах до кінця", – запевняє у них президент. 

Також у середу Байден влаштував дистанційну зустріч з губернаторами штатів від Демократичної партії, під час якої запевнив їх, що не відмовляється від балотування. 

Троє учасників цієї зустрічі, губернатори Нью-Йорку, Міннесоти та Мериленду, зустрілися після неї з журналістами та прокоментували, що це була "чесна дискусія" про невдалі для Байдена дебати, та що вони продовжують його підтримувати. 

Перед цим ЗМІ повідомили що Байден нібито вперше непублічно допустив вихід з перегонів у США, якщо не переконає громадськість найближчими днями у своїй готовності працювати ще один термін після невдалих дебатів з Дональдом Трампом.

Також неофіційно стало відомо, що десятки демократів у Палаті представників США розглядають можливість підписати лист з вимогою до президента Джо Байдена зняти свою кандидатуру з виборчих перегонів.

Одне з найновіших опитувань показало, що більш ніж половина демократів і виборців, що симпатизують демократам, вважають, що їхня партія має кращі шанси на перемогу з іншим кандидатом, а не з Байденом.

Читайте також: Непозбувний Джо: як у США розгорілася дискусія про заміну Байдена на виборах та що цьому заважає.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: