Понад 160 бізнесменів і донорів демократів закликали Байдена знятися з виборів

Новини — П'ятниця, 5 липня 2024, 21:28 —

Група з понад 160 донорів, громадських лідерів та керівників бізнесу надіслала в п'ятницю листа президенту США Джо Байдену із закликом "закріпити свою спадщину" та припинити участь у виборах.

Як пише "Європейська правда", про це повідомляє The Washington Post.

За словами анонімного джерела WP, листа доставили кільком радникам Білого дому.

"Ми з усією повагою закликаємо вас відмовитися від висунення своєї кандидатури заради нашої демократії та майбутнього нашої нації", – написали 168 підписантів текст, який продовжував збирати підписи після того, як його доставили високопосадовцям Білого дому.

Реклама:
Два опитування показали рекордне зростання відриву Трампа від Байдена

Серед підписантів – мільярдерка й невістка засновника Walmart Крісті Волтон, комісар Національної футбольної ліги США у відставці Пол Тальябу, інвестор-мільярдер Майк Новограц, екскерівник Google Нінг Мосбергер-Танг, професор Гарвардської школи права Лоуренс Лессиг та інші.

ЗМІ повідомляли, що Байден нібито непублічно допустив вихід з перегонів у США, якщо не переконає громадськість найближчими днями у своїй готовності працювати ще один термін після невдалих дебатів з Дональдом Трампом.

Також неофіційно стало відомо, що десятки демократів у Палаті представників США розглядають можливість підписати лист з вимогою до президента Джо Байдена зняти свою кандидатуру з виборчих перегонів.

Проте у середу Джо Байден запевнив, що не знімається з виборів.

Читайте також: Непозбувний Джо: як у США розгорілася дискусія про заміну Байдена на виборах та що цьому заважає.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: