Трамп назвав Гарріс "красивою жінкою", порівнявши зі своєю дружиною Меланією

Новини — Вівторок, 13 серпня 2024, 13:00 —

Кандидат в президенти США Дональд Трамп несподівано розсипався в компліментах своїй суперниці, віцепрезидентці Камалі Гарріс, назвавши її "красивою жінкою" і порівнявши зі своєю дружиною Меланією.

Про це він сказав в інтерв’ю мільярдеру Ілону Маску на платформі X (Twitter), повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Newsweek.

Трамп прокоментував нещодавнє видання журналу Time, на обкладинці якого було розміщено ілюстрацію з Гарріс.

Попри те, що під час інтерв’ю Трамп неодноразово критикував свою суперницю, він зробив перерву і описав Гарріс як "красиву жінку".

"Вона виглядає як найкрасивіша актриса, яка коли-небудь жила. Це був малюнок, і насправді вона дуже схожа на чудову першу леді Меланію", – сказав Трамп.

"Вона красива жінка, облишмо на цьому", – додав він.

У перегонах за повернення до Білого дому Дональд Трамп уже висунув чимало претензій до своєї суперниці. За його словами, вона нібито підробляла зображення свого передвиборчого заходу за допомогою штучного інтелекту, її етнічна приналежність є сумнівною, а місце Джо Байдена вона зайняла лише в результаті "перевороту".

Однак ці останні його заяви вибиваються з ряду.

Останні тижні Трамп шукає стратегію протидії Камалі Гарріс. Досі він вчиняв протилежним чином, намагаючись її принизити, але це не давало електорального ефекту і радше шкодило рейтингам експрезидента.

Про те, як змінюється кампанія Трампа і які помилки він робить, читайте у статті Ціна помилок Трампа. Як та чому колишній президент втрачає лідерство на виборах у США

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: