У Франції чоловік прийшов з каністрою бензину у мерію і хотів влаштувати пожежу

Новини — Середа, 21 серпня 2024, 15:44 —

У французькому місті Ангулем чоловік прийшов у будівлю мерії з каністрою бензину, розлив його і збирався підпалити; під час затримання він отримав поранення.

Про це повідомляє BFTMV, пише "Європейська правда". 

21 серпня у місті Ангулем, що на заході Франції, чоловік під’їхав до будівлі мерії на авто та зайшов всередину з каністрою бензину. Там він рушив до офісу помічників депутатів, розлив бензин і спробував підпалити. 

Співробітники підняли тривогу, муніципальна поліція майже одразу нейтралізувала чоловіка. Під час затримання застосували вогнепальну зброю, чоловік отримав поранення. Ніхто з інших свідків події не постраждав.

Реклама:

Про затриманого повідомляють, що він француз і раніше не потрапляв у поле зору правоохоронців. Його мотиви на цей час невідомі. 

Будівля мерії залишається оточеною кордоном поліції, на місці тривають слідчі дії. Серед іншого, викликали вибухотехніків для обстеження автомобіля, на якому прибув чоловік. 

Нагадаємо, у Словаччині порушили справу проти чоловіка, який цілився в міністра з фальшивого пістолета.

Раніше у травні охорона на той момент обраного президента Петера Пеллегріні підняла тривогу через дитину з іграшковим пістолетом біля його будинку на тлі посиленої пильності усіх безпекових структур після замаху на прем’єра Роберта Фіцо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: