Біля берегів Франції затримали вітрильник з двома тоннами смоли канабісу

Новини — Четвер, 22 серпня 2024, 19:52 —

Французькі правоохоронці вилучили з вітрильника під норвезьким прапором, що пропливав поблизу муніципалітету Шербур-Октевіль на північному заході, понад дві тонни смоли канабісу.

Про це пише "Європейська правда" з посиланням на AFP.

У прокуратурі французького міста Ренн повідомили, що напередодні, 21 серпня, під час інспекції 14-метрової яхти виявили 56 пакунків, "що містили загалом 2114 кг смоли канабісу".

Пакунки були загорнуті в папір із маркуванням дому моди Hermès, що вказує на те, як нелегальний вантаж намагались приховати.

Реклама:

Громадян Норвегії у віці 41 і 56 років, які були на борту яхти, заарештували й помістили під варту, яка "може тривати до чотирьох днів", додали в прокуратурі Ренна.

"Розслідування триває за фактами організованого злочинного імпорту наркотиків, торгівлі наркотиками.. та участі в злочинній групі", – каже прокуратура.

Нагадаємо, у квітні взяли під варту мера французького містечка Аваллон після того, як вдома у неї знайшли близько 70 кг канабісу.

А минулого року прикордонна поліція Франції під час вибіркового контролю виявила у фургоні, що прямував з Іспанії, 1,3 тонни канабісу та велику суму готівкою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: