Кампанія Гарріс зібрала $540 млн пожертв

Новини — Неділя, 25 серпня 2024, 17:31 —

Кампанія віцепрезидентки США Камали Гарріс заявила, що зібрала трохи більше як за місяць 540 мільйонів доларів пожертв на передвиборчу боротьбу з кандидатом від республіканців, колишнім президентом Дональдом Трампом.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомило агентство АР.

Кампанія заявила, що спостерігала сплеск пожертвувань під час Національного з'їзду Демократичної партії в Чикаго минулого тижня, де Гарріс прийняла номінацію стати кандидаткою у президенти від Демпартії.

"Безпосередньо перед промовою віцепрезидентки Гарріс у четвер ввечері ми офіційно перетнули позначку в 500 мільйонів доларів", – розповіла голова кампанії Джен О'Меллі Діллон.

Реклама:

"Одразу після її промови ми зафіксували найкращий час збору коштів з моменту запуску кампанії", – додала вона. 

Трамп також зарекомендував себе як потужний фандрайзер, але, схоже, Гарріс випередила його у своїй короткій кампанії.

Кампанія Трампа та пов'язані з нею організації оголосили раніше цього місяця, що в липні вони зібрали 138,7 мільйона доларів – менше, ніж Гарріс отримала в перший тиждень своєї кампанії. 

Кампанія Трампа повідомила про $327 млн готівкою на початку серпня.

Кампанія Гарріс також стверджує, що вона спостерігала сплеск волонтерської підтримки віцепрезидентки.

Гарріс у вівторок на з’їзді Демократів символічно прийняла номінацію від Демократичної партії на посаду президента Сполучених Штатів.

Читайте також про те, як змінюється кампанія опонента Гарріс Дональда Трампа і які помилки він робить: Ціна помилок Трампа. Як та чому колишній президент втрачає лідерство на виборах у США.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: