Під завалами у Краматорську ймовірно перебуває журналіст з Британії – ОВА

Новини — Неділя, 25 серпня 2024, 17:50 —

Голова Донецької ОВА Вадим Філашкін повідомив, що після російського удару по готелю в Краматорську під завалами ймовірно перебуває журналіст з Великої Британії. 

Про це він розповів у своєму Facebook, пише "Європейська правда".

За його інформацією, кількість поранених у Краматорську зросла до 4. Усі постраждалі – журналісти агенції Reuters, громадяни України, США, Латвії та Німеччини. 

Також, імовірно, під завалами досі перебуває журналіст з Великої Британії. Пошуково-рятувальна операція на місці події триває.

Реклама:

Напередодні вночі росіяни ударили "Іскандером" по готелю в Краматорську.

Раніше повідомляли, що внаслідок обстрілу постраждала польська журналістка Моніка Андрушевська, яка висвітлює війну з 2014 року. Вона проїжджала автомобілем поруч з місцем ракетного удару. Останнім часом Андрушевська займалася документуванням воєнних злочинів Росії на території України та наданням допомоги українській армії.

Агентство Reuters повідомило, що внаслідок російського удару по готелю "Сапфір" у Краматорську зник безвісти один член команди агентства, ще двоє були госпіталізовані. Загалом у готелі "Сапфір" проживала команда із шести членів агентства Reuters.

У МЗС закликали покарати Росію за обстріл Краматорська в суботу, у результаті якого постраждали журналісти іноЗМІ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: