Трамп заявив, що домовився з Fox News про дебати з Гарріс

Новини — Субота, 3 серпня 2024, 08:31 —

Колишній президент США Дональд Трамп заявив у п'ятницю, що погодився на дебати з віцепрезиденткою Камалою Гарріс 4 вересня на заході, який модеруватиме телеканал Fox News. 

Про це повідомляє The New York Times, пише "Європейська правда".

Якщо це станеться, то це будуть другі президентські дебати в цьому виборчому циклі і перші між Трампом і новою кандидаткою від Демократичної партії.

Згідно з повідомленням Трампа на його сторінці в соціальній мережі Truth Social, дебати відбудуться в місці, яке буде визначено пізніше. Вони пройдуть в Пенсильванії – одному з ключових штатів, перемога у якому може допомогти вирішити долю виборів.

Реклама:

Поки незрозуміло, чи погодилася Гарріс на дебати та їхні умови. Представники її кампанії не відповіли виданню на запити про коментарі.

Трамп заявив, що дебати на Fox News відбудуться в присутності живої аудиторії. Попередні дебати між президентом Байденом і Трампом відбулися в порожньому приміщенні. Хоча кампанії погодили формат перших дебатів, Трамп раніше нарікав на відсутність натовпу.

Трамп також заявив, що "повністю готовий прийняти" Гарріс як нову кандидатку від демократів. 

2 серпня віцепрезидентка США Камала Гарріс залучила достатню кількість голосів від делегатів Демократичної партії, аби отримати номінацію на президентські вибори.

Остаточні результати голосування делегатів Демпартії стануть відомі в ніч проти вівторка, 6 серпня, за Києвом. 

Наступного тижня Гарріс проведе передвиборчі заходи у ключових штатах разом зі своїм кандидатом у віцепрезиденти, імені якого поки не назвали.

Але ЗМІ припускають, що ним стане губернатор Пенсильванії Джош Шапіро.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: