У німецькому місті поліцію регулярно викликають у ті самі місця через лебедят на дорозі

Новини — Неділя, 4 серпня 2024, 16:00 —

В одному з містечок у німецькій Саксонії поліція вже кілька разів приїздила на виклик через пару лебедів з малятами, які "блокували" рух на вулицях з інтенсивним автомобільним рухом.

Як пише "Європейська правда", про це повідомляє Spiegel.

У саксонському містечку Лімбах-Оберфрона пара лебедів з п’ятьма лебедятами вже багато разів з’являлася на дорогах у місцях інтенсивним рухом і не поспішала відходити звідти, після чого знервовані водії викликали поліцію. 

 
Поліція Саксонії

У поліції розповіли, що лебедина сім’я живе на озері у цьому районі міста, де у них гарні умови, проте ходить звідти на прогулянки по всьому району, створюючи проблеми людям.

Реклама:
Норвегія може побудувати паркан на кордоні зі Швецією через навалу диких кабанів

В усіх випадках лебедів делікатно і наполегливо "конвоювали" з дороги у напрямку їхньої домівки. 

Якщо найближчим часом вони не змінять звичку гуляти містом, розглядають варіант відловити та переселити лебедину сім’ю у місце подалі від міської забудови.

А у Британії днями обговорювали долю дельфіна, який заплив Темзою аж за центр Лондона – за десятки кілометрів від гирла річки.

Минулого року на південних околицях німецького Берліна помітили велику тварину, яку спершу сприйняли за левицю і намагались знайти хижака. Згодом підтвердили, що це був дикий кабан.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: