Кандидат Трампа у віцепрезиденти каже про потребу просувати "прийнятний мир" для України

Новини — Середа, 7 серпня 2024, 09:42 —

Напарник Дональда Трампа у президентських перегонах, кандидат у віцепрезиденти Джей Ді Венс, коментуючи розв’язану РФ війну проти України, заявив про необхідність "принести мир" у цей регіон.

Заяву Венса, зроблену під час передвиборчого заходу у Філадельфії, наводить "Голос Америки", повідомляє "Європейська правда".

За словами Венса, "потрібно вірити у мир і потрібно принести мир в цей регіон світу".

Він також сказав, посилаючись на неназвані дані, що "українцям не вистачає військових, які можуть воювати", а також повторив тезу Дональда Трампа, що Росія б ніколи не вторглась в Україну, якби той був президентом.

Реклама:

"І якщо ви хочете принести мир в цей регіон, вам потрібен перемовник, якого Владімір Путін поважає. Чи тут хтось такий є? Очевидно, ми зараз – серед упередженої публіки, але чи хтось тут вважає, що Владімір Путін поважає Камалу Гарріс? Вона всіх вас боїться. І вона точно не зможе сісти в аудиторії з Владіміром Путіним та просувати прийнятний мир", – заявив Венс.

Минулого місяця Трамп обрав Джей Ді Венса, сенатора від штату Огайо, своїм кандидатом у віцепрезиденти. Ветеран морської піхоти, Джей Ді Венс раніше висловлювався категорично проти будь-якої допомоги Україні, вважаючи, що вона затягує війну, яку Київ не може виграти.

Читайте також: За Трампа та проти України: хто такий Джей Ді Венс, кандидат у віцепрезиденти США.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: