Напарник Гарріс взявся атакувати Трампа і Венса: До біса дивні

Новини — Середа, 7 серпня 2024, 10:36 —

Губернатор Міннесоти Тім Волз, якого Камала Гарріс обрала як свого напарника у президентських перегонах, виступив з різкою критикою Дональда Трампа і кандидата у віцепрезиденти від республіканців Джей Ді Венса.

Як повідомляє "Європейська правда", про це Волз сказав під час виступу перед прихильниками у Філадельфії, його цитує The Hill.

Зокрема, описуючи тандем Трампа і Венса, Волз використав слово "дивні" (англійською – "weird"), яке стало вірусним в американських соцмережах.

"Я просто повинен це сказати. Ви це знаєте. Ви це відчуваєте. Ці хлопці моторошні і, так, до біса дивні. Це те, що ви бачите", – сказав Волз під бурхливі оплески натовпу.

Реклама:

Він додав, що у разі повернення Трампа у крісло президента США "він почне саме з того місця, на якому зупинився чотири роки тому".

"Тільки цього разу все буде набагато, набагато гірше", – сказав Волз, стверджуючи, що кандидат від Республіканської партії скасує Закон про доступне медичне обслуговування, скоротить соціальне забезпечення та медичну допомогу і заборонить аборти по всій країні.

Також він критикував й свого опонента Венса, зазначивши, що той поділяє "небезпечний і відсталий порядок денний Трампа для цієї країни".

Напередодні Камала Гарріс оголосила, що обирає своїм кандидатом у віцепрезиденти Тіма Волза.

60-річний Волз – ветеран Національної гвардії США, колишній вчитель, який почав кар’єру в політиці у 2006 році як член Палати представників. У 2018-му був обраний губернатором Міннесоти, обіймає цю посаду другий термін поспіль.

Більше читайте у статті Друг України у команді Гарріс: хто такий Тім Волз, кандидат демократів у віцепрезиденти США.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: