У Британії в міністерки поцупили гаманець на заході, де говорили про протидію крадіжкам

Четвер, 12 вересня 2024, 18:19 - Уляна Кричковська

У молодшої міністерки з питань злочинності, поліції та пожежної служби Британії Діани Джонсон вкрали гаманець на заході, який був присвячений проблемі крадіжок. 

[SOURCE]Про це написало видання Financial Times, передає "Європейська правда".

Міністерка Джонсон виступала на щорічній конференції старших офіцерів поліції та звернула увагу на на зростання антисоціальної поведінки та крадіжок у магазинах Британії.

За її словами, це "було успадковане від попереднього консервативного уряду".

Міністерство внутрішніх справ підтвердило, що під час конференції чотиризірковому готелі в Мідлендсі у міністерки вкрали її гаманець, а також запевнило, що жодних загроз безпеці не було виявлено. Поліція вже взялася за розслідування.

У червні 2023 року повідомлялося, що повномасштабна війна в Україні спричинила хвилю злочинності в сільській місцевості Великої Британії – зловмисники викрадають сільськогосподарську техніку, яку, як вважають правоохоронці, відправляють до Росії.

Як відомо, 27 серпня 2024 року прем’єр-міністр Великої Британії Кір Стармер заявив, що для "відновлення" Британії після попереднього уряду знадобиться багато часу, та попередив, що "справи погіршаться, перш ніж покращитися".