У Франції пасажири експреса на 5 годин застрягли у дорозі через підозрілий багаж

Новини — П'ятниця, 13 вересня 2024, 12:17 —

У четвер пасажири французького швидкісного потяга сполученням "Тур – Париж" застрягли у дорозі на додаткові п'ять годин через підозрілий багаж.

Про це повідомляє BFMTV, пише "Європейська правда". 

Дорога з Тура до Парижа потягом TGV за нормальних умов триває трохи більше години. Потяг відправився о 17:17 і мав прибути на Монпарнаський вокзал о 18:36, натомість прибув із затримкою на п’ять годин. 

Після відправлення у салоні помітили декілька картонних коробок, залишених без нагляду. Коли власника знайти не вдалося, поїзд зупинили на станції Вандом, евакуювали 480 пасажирів та викликали вибухотехніків. 

Реклама:

Спершу люди чекали на парковці, потім їм запропонували для розміщення залу та автобус. Деякі люди замовили туди доставку піци і очікування минуло загалом комфортно. 

О 21:45 команда саперів, що їхала туди з Версаля, оголосила, що в коробках немає нічого небезпечного, і потяг нарешті продовжив рух та прибув до Парижа о 23:35. 

Наприкінці серпня рейс з паризького аеропорту Орлі до Монпельє скасували через анонімне повідомлення про нібито вибухівку на борту.

А у червні цього року одну з центральних площ Праги частково перекривали через підозрілу валізу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: