"План перемоги", який Зеленський повезе до США, має чотири основні пункти і ще один

Новини — Неділя, 15 вересня 2024, 18:40 —

Президент Володимир Зеленський розповів деякі подробиці зі свого "плану перемоги", який він планує показати президенту США Джо Байдену та кандидатам у президенти Дональду Трампу і Камалі Гарріс.

Про це, як повідомляє "Європейська правда", він сказав у інтерв’ю журналісту CNN Фаріду Закарії.

Зеленський пояснив, що його план зветься "планом перемоги", тому що "для нас перемога бути дуже сильними та бути готовими до сильної дипломатії".

"Тому я підготував декілька пунктів. Чотири з них – основні пункти. Плюс один, який нам потрібен після війни… Мова про безпеку, мова про геополітичне місце для України, мова про дуже сильну військову підтримку, доступну для нас, і про те, що ми маємо вільно вирішувати, як використовувати ту чи іншу річ. Мова йде про рішення щодо економічної підтримки, але які, гадаю, будуть цікавими", – сказав Зеленський.

Реклама:

"Якщо наш план оцінить і підтримає президент Байден, і якщо він і його команда зможуть додати ще щось, що посилить нашу позицію, ми будемо готові", – додав він.

Нагадаємо, раніше у МЗС України спростували дані Bild, що "план перемоги" Зеленського передбачає заморозку війни.

Зеленський раніше зазначав, що у його плані "небагато пунктів", кожен із яких "залежатиме від рішення Байдена, а не Путіна".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: