Трамп після можливого замаху на нього подякував Секретній службі США за "видатну роботу"

Новини — Понеділок, 16 вересня 2024, 09:29 —

Кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трамп подякував Секретній службі США та іншим співробітникам правоохоронних органів після ймовірної спроби замаху на нього за "видатну роботу".

Про це колишній американський президент написав у соцмережі Truth Social, передає CNN, пише "Європейська правда".

Трамп наголосив, що "виконана робота була абсолютно видатною" та заявив, що це був "цікавий день".

"Найголовніше, я хочу подякувати Секретній службі США, шерифу Ріку Бредшоу та його Офісу хоробрих і відданих патріотів, а також усім правоохоронним органам за неймовірну роботу, виконану сьогодні в Trump International, щоб зберегти мене у безпеці як 45-го президента США та кандидата від Республіканської партії на майбутніх президентських виборах", – написав він.

Реклама:

Нагадаємо, Федеральне бюро розслідувань ідентифікувало підозрюваного у справі про ймовірний замах на життя Трампа: ним виявився 58-річний Раян Раут, який у минулому мав вісім арештів та активно підтримував Україну.

У кампанії Дональда Трампа 15 вересня повідомили про стрілянину біля його гольф-клубу у Флориді та заявили, що він у безпеці.

Американський президент Джо Байден заявив, що підозрюваний перебуває під вартою та доручив своїй команді забезпечити Секретну службу необхідними ресурсами для його захисту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: