У Мюнхені під час тестування атракціону для Октоберфесту загинув працівник

Новини — Понеділок, 16 вересня 2024, 15:54 —

За кілька днів до початку мюнхенського Октоберфесту 20-річний будівельник загинув в результаті нещасного випадку на території фестивалю.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє Welt.

Чоловік потрапив під вагончик, коли той мчав на повній швидкості під час тестової поїздки на американських гірках, повідомила в понеділок пожежна служба Мюнхена.

Робітник залишився лежати під атракціоном з серйозними травмами. Рятувальники прибули на місце за кілька хвилин і почали надавати йому допомогу.

Реклама:

Однак його довелося реанімувати в кареті швидкої допомоги, і він був доставлений до відділення невідкладної допомоги лікарні. Там він помер від отриманих серйозних травм, повідомили в пожежній охороні.

Команда кризового втручання попіклувалась про інших працівників атракціону. Поліція взяла на себе розслідування точних обставин нещасного випадку.

Октоберфест починається в суботу. Це найбільший пивний фестиваль у світі, де протягом двох тижнів очікується понад шість мільйонів відвідувачів.

Нагадаємо, торік  вісім осіб отримали легкі поранення внаслідок нещасного випадку на американських гірках під час Октоберфесту.

Організатори цьогорічного Октоберфесту раніше заявили, що заборонять виконання популярної пісні 1999 року L'amour toujours італійського діджея Джіджі Д'Агостіно, яку не раз використовували ультраправі для расистських гасел.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: