Трамп заявив, що не хотів, щоб Байден і Гарріс дзвонили йому після ймовірного замаху

Середа, 18 вересня 2024, 13:24 - Уляна Кричковська

45-й президент США Дональд Трамп заявив, що чинний очільник Білого дому Джо Байден та віцепрезидентка Камала Гарріс були "занадто милими" під час розмов з ним після ймовірного замаху.

[SOURCE]Про це він сказав на передвиборчому мітингу в Мічигані 17 вересня, пише The Hill, передає "Європейська правда".

Трамп заявив, що "у певному сенсі" не хотів би, щоб цей дзвінок відбувся.

"Він був такий милий зі мною вчора. У певному сенсі я хотів би, щоб дзвінок не був здійснений, тому що я трохи відчуваю – він занадто добрий", – розповів кандидат у американські президенти про свою розмову з Байденом.

Також він поділився враженням від розмови зі своєю опоненткою на виборах Гарріс.

"Те саме з Камалою сьогодні. Вона не могла бути милішою. Але річ у тім, що ми повинні мати людей, яких поважає суперник", – вважає він.

Нагадаємо, Трамп заявляв, що риторика Джо Байдена і віцепрезидентки та його опонентки на виборах Камали Гарріс стала причиною можливої спроби замаху на нього.

Пізніше, коментуючи розмову із Байденом, Трамп заявив, що вона була "дуже приємною". 

Як відомо, у кампанії Дональда Трампа 15 вересня повідомили про стрілянину біля його гольф-клубу у Флориді та заявили, що він у безпеці.

Федеральне бюро розслідувань ідентифікувало підозрюваного у справі про ймовірний замах на життя Трампа: ним виявився 58-річний Раян Раут, який у минулому мав вісім арештів та активно підтримував Україну.

Більше про це – у статті Чи були "українські зв'язки" у затриманого за підготовку нового замаху на Трампа.