Трамп назвав зустріч з Зеленським "гарним знаком" і знов дав обіцянку щодо війни

Новини — П'ятниця, 27 вересня 2024, 17:39 —

Кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп перед зустріччю з Володимиром Зеленським у Нью-Йорку у п'ятницю знову висловив впевненість, що зможе швидко закінчити війну у разі своєї перемоги на виборах. 

Про це повідомляє "Європейська правда".

Трамп пояснив, як йому вдасться досягти врегулювання війни. Він сказав, що має "дуже гарні відносини" з Володимиром Зеленським та "дуже гарні відносини з президентом Путіним", і висловив сподівання, "що ми швидко отримаємо якусь розв’язку". 

На репліку Трампа про відносини з Путіним Зеленський сказав: "Я сподіваюсь, що у нас кращі відносини", на що Трамп відповів: "Для танго потрібні двоє".

Реклама:

"Сьогодні у нас буде гарна зустріч. Я думаю, той факт, що ми сьогодні зібралися, – дуже гарний знак", – сказав Дональд Трамп.

Він вкотре повторив, що у разі виграшу на виборах ще "задовго до 20-х чисел січня" – часу, коли переможець виборів офіційно розпочне виконання повноважень, – "ми зможемо щось придумати".

"Це добре для обох сторін. Вже час. І, до речі, президент (Зеленський) також це знає. Він хоче чогось досягти", – сказав Дональд Трамп. 

Зеленський та Трамп зустрілися у п'ятницю в Нью-Йорку у Trump Tower.

Це відбулось після того, як республіканці у Конгресі США ініціювали розслідування щодо візиту президента Володимира Зеленського до Пенсильванії на завод із виробництва боєприпасів.

Зустріч із Трампом практично зірвалася, проте зрештою республіканець погодився на особисті переговори з президентом України. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: