У литовській Клайпеді кинули "коктейлем Молотова" у головний офіс поліції

фото
Новини — Понеділок, 30 вересня 2024, 12:10 —

У литовському портовому місті Клайпеда в ніч на понеділок невідомий спробував влаштувати пожежу у будівлі головного управління поліції – у неї кинули "коктейлем Молотова".

Про це повідомляє LRT, пише "Європейська правда".

У поліції повідомили, що зловмисник з’явився біля управління близько першої ночі та кинув пляшкою з запалювальною сумішшю у зону будівлі, де перебувала чергова зміна, але не влучив у вікно. Камери зафіксували, що це була одна людина.

R. Rumšienė / LRT
R. Rumšienė / LRT

Чергові, почувши звук, вийшли надвір та побачили пляшку і місце, де вона влучила у  стіну. Нападник на той час вже втік. Вони викликали слідчих, але впіймати зловмисника по гарячому сліду не вдалося. 

Реклама:
R. Rumšienė / LRT
R. Rumšienė / LRT

За фактом інциденту ведуть розслідування щодо завдання шкоди майну у небезпечний спосіб. За такі звинувачення загрожують покарання від штрафу до позбавлення волі на термін до 5 років. 

Нагадаємо, посольство РФ у Вільнюсі подало до суду позови через "коктейлі Молотова", якими кинули у паркан дипмісії навесні. 

У Норвегії нещодавно засудили 57-річного білоруса до шести місяців ув’язнення після того, як він кинув дві пляшки з запалювальною сумішшю в будівлю Королівського палацу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: