Британія розпочала аудит своєї зовнішньої політики

Новини — Понеділок, 9 вересня 2024, 17:05 —

Міністерство закордонних справ Великої Британії оголосило про початок трьох стратегічних аудитів своєї зовнішньої політики, покликаних посилити позиції країни на міжнародній арені.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомили в британському уряді.

Аудити зовнішньої політики Британії, які здійснюватимуть троє зовнішніх експертів, стосуватимуться глобального впливу країни, допомоги з розвитком для інших держав та економічної дипломатії.

"Ці огляди сприятимуть подальшому зміцненню нашої репутації та зв'язків за кордоном і допоможуть сформувати міжнародний підхід міністерства в мінливому світі", – вважає британське МЗС.

Реклама:

Очікується, що результати аудитів будуть представлені до кінця року, а подальша робота над оглядом розвитку продовжиться на початку 2025 року, йдеться в повідомленні.

Чинний лейбористський уряд, який перебуває при владі у Британії з липня, раніше заявляв про наміри перезавантажити відносини з Європейським Союзом і сприяти довгостроковому миру і безпеці на Близькому Сході.

Раніше британський уряд також оголосив про стратегічний аудит Збройних сил, покликаний перевірити їхню готовність протистояти нинішнім загрозам.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: