Трамп накинувся на телеканал Fox News через майбутнє інтерв’ю з Гарріс

Новини — Вівторок, 15 жовтня 2024, 08:13 —

Кандидат у президенти США Дональд Трамп у понеділок розкритикував телеканал Fox News після того, як той оголосив про інтерв'ю з опоненткою Трампа на виборах Камалою Гарріс.

Про це Трамп написав у соцмережі Truth Social, пише "Європейська правда".

Трамп зазначив, що ведучий Fox News Брет Баєр, який візьме інтерв'ю у Гарріс у середу, занадто м'який щодо лівих сил.

В окремому пості Трамп підкреслив, що прессекретар Гарріс Ян Самс "фактично володіє" телеканалом. Трамп також розкритикував кількох співробітників Fox News.

Реклама:

"Брехлива Камала Гарріс мудро вибрала Брета Баєра з FoxNews для такого необхідного інтерв'ю, тому що він вважається "справедливим і збалансованим", хоча часто дуже м'яким з тими, хто перебуває в коктейльній тусовці лівих", – написав Трамп, додавши, що волів би, аби у неї взяв інтерв'ю "більш жорсткий журналіст". 

В іншому дописі Трамп написав, що Fox News "повністю збився зі шляху".

Він також натякнув, що більше не буде виходити в ефір цього каналу, тому що "все це в середньому перетворюється на ніщо".

Трамп регулярно з'являється на Fox News. Минулого місяця він дав інтерв'ю програмі Fox&Friends, а цього тижня має взяти участь у заході, організованому Fox News, де відповідатиме на запитання жіночої аудиторії.

Нагадаємо, Трамп відмовляється від повторних дебатів з Камалою Гарріс у тижні, що залишилися до президентських виборів 5 листопада.

Він аргументує свою відмову тим, що "виграв" попередні два раунди дебатів – проти Байдена і Гарріс, а його напарник по кампанії Джей Ді Венс "легко переміг" Тіма Волза.

Усі основні опитування щодо перших дебатів 10 вересня показали, що перемогу на них здобула Гарріс. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: