Поліція проводить велику операцію на центральному вокзалі Копенгагена

фото
Новини — Середа, 2 жовтня 2024, 14:07 —

На центральному вокзалі столиці Данії Копенгагена присутня велика кількість правоохоронців через певну "підозрілу ситуацію", операція суттєво впливає на рух поїздів.

Як пише "Європейська правда", про це повідомляє TV2.

У пізні години ранку поліція Копенгагена повідомила про присутність на центральному залізничному вокзалі через "розслідування підозрілої ситуації", що впливатиме на рух потягів.   

 
Foto: Maria Oien

У пізніших повідомленнях представників поліції зазначили, що операція впливає на багато залізничних рейсів, та утрималися від конкретики, що саме відбувається. 

Реклама:

На центральному вокзалі не зупиняються поїзди метро ліній M3 і M4, потяги залізниці далекого прямування та регіональні електрички деякий час зупиняли не безпосередньо на вокзалі, а поблизу нього. 

Згодом з’явились оновлення, що посадка й висадка знову здійснюються на центральному вокзалі, але там досі багато правоохоронців.

Оператор залізниці повідомив, що багато поїздів затримуються, а деякі можуть скасувати. 

Зазначимо, вранці у Копенгагені пролунали два вибухи біля посольства Ізраїлю, ймовірно, на тлі вечірньої ракетної атаки Ірану проти Ізраїлю у відповідь на операцію проти "Хезболли" у Лівані.

Минулого тижня у Данії затримали чоловіка, який підпалив територію посольства Єгипту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: