Трамп у рамках кампанії попрацював у "Макдональдсі" і покритикував суперницю

відео
Новини — Понеділок, 21 жовтня 2024, 08:41 —

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп у рамках своєї передвиборчої кампанії на деякий час взяв на себе роль працівника "Макдональдсу" – у відповідь на згадки його суперниці Камали Гарріс про те, що вона у студентські роки мала такий підробіток.

Як пише "Європейська правда", про це повідомляє CNN.

Трамп обрав для своєї мети один із закладів "Макдональдс" у Пенсильванії – одному зі штатів, де симпатії виборців хитаються між республіканцями і демократами – та у неділю одягнувся в уніформу і деякий час попрацював на обсмажуванні картоплі та видачі замовлень для  клієнтів-водіїв. 

Доступ до ресторану у цей час був обмежений. Подивитися на перформенс Трампа зібралися тисячі його прихильників.

Трамп сказав, що йому подобається робота і йому там "дуже весело". 

Він визнав, що ідея виникла для того, щоб "вколоти" у відповідь Камалу Гарріс, яка неодноразово згадувала, як у студентські роки в Каліфорнії підпрацьовувала у фастфуді звичайною працівницею. А від кандидата у віцепрезиденти Гарріс Тіма Волза пролунала ремарка, що Трампа "неможливо уявити працівником "Макдональдса". 

Трамп заявив, що Гарріс вигадала факт своєї студентської роботи, але не навів ніяких підтверджень своїх слів, і знову заявив про це, коли приїхав перевтілитися у працівника "Макдональдсу". 

Також вихідними Дональд Трамп заявив, що думає позиватися проти CBS через публікацію скороченого інтерв’ю Гарріс, що нібито подало її відповіді більш вигідно для кандидатки. 

У п’ятницю під час передвиборчого мітингу у Детройті Трамп на 20 хвилин залишився без робочого мікрофона, після чого заявив, що не заплатить компанії-орендодавцю обладнання. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: