Кандидат у віцепрезиденти Трампа каже, що експосадовець Білого дому вигадав його "фашистські" заяви

П'ятниця, 25 жовтня 2024, 07:49 - Марія Ємець

Кандидат у віцепрезиденти США від республіканців Джей Ді Венс заявив, що колишній голова апарату Білого дому "вигадав" історію про те, що Трамп схвально висловлювався про Гітлера. 

[SOURCE]Як пише "Європейська правда", про це повідомляє The Hill. 

Джей Ді Венс заявив, що твердженням Келлі про те, що він чув від Трампа під час роботи у Білому домі, не варто довіряти, оскільки той ображений за своє звільнення. 

Гарріс заявила, що Трамп "нестабільний" і "невідповідний посаді" президента

"Трамп звільнив Келлі, і той дуже ображений з цього приводу і не припинить розмови про це… Щодазу, коли Джон Келлі каже, що щось відбувалося, буде три-чотири людини, які нібито теж були в кімнаті, коли це відбувалось, які скажуть, що він видумує", – сказав Ді Венс під час передвиборчої події у Мічигані. 

"Навіть керівник апарату Майка Пенса каже, що Джон Келлі понапридумував про Дональда Трампа. То кому будемо вірити, численним свідкам, чи одному ображеному експосадовцю? Я вірю численним свідкам. Я думаю, що все, що сказав Келлі – неправда", – додав він. 

Також кандидат у віцепрезиденти висловив припущення, що Келлі не просто так вийшов з цими словами саме зараз. "Гарантую, він перед тим говорим з кимось із кампанії Гарріс", – додав він. 

Нагадаємо, Келлі в інтерв’ю The New York Times висловив думку, що Трамп за своїми поглядами підпадає під загальне визначення фашиста, та що він висловлював схвалення деяким діям Гітлера. 

Сам Трамп у дописі у відповідь обізвав Келлі "нікчемством" і "повним дегенератом".

Читайте також: Вирішальні дні виборів у США: як Трамп надолужує відрив та що може визначити нового президента