Останні новини

28 квітня 2024
12:24
У владі Грузії звинуватили США у фінансуванні "радикалізації і дезінформації" в країні
Спікер парламенту Грузії у реакції на критику США закону "Про прозорість іноземного впливу" фактично звинуватив Штати у "фінансуванні радикалізації і дезінформації" через грантову підтримку грузинських громадських організацій. 
11:59
Глава МЗС Польщі застеріг від надмірного песимізму щодо підтримки Трампом України
Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський закликав не вважати, що Дональд Трамп у разі потенційної перемоги на президентських виборах у США залишить Україну без підтримки і буде грати на руку Кремлю. 
11:37
Естонія думає над закриттям на ніч ще одного КПП на кордоні з Росією
В уряді Естонії пропонують припинити роботу у нічний час КПП "Койдула" на кордоні з Росією, у продовження аналогічного рішення щодо пункту пропуску у Нарві.
11:03
Британія оцінює втрати Росії в Україні вбитими й пораненими у 450 тисяч
За оцінками британських відомств, від початку повномасштабного вторгнення Росія втратила в Україні вбитими й пораненими близько 450 тисяч особового складу та понад 10 000 одиниць бронетехніки.  
10:13
Глава МЗС Польщі сподівається, що Шольц наважиться на Taurus після надання Україні ATACMS
Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський сподівається, що після рішення адміністрації Байдена надати Україні далекобійні ракети ATACMS підштовхне Німеччину до рішення надати ракети Taurus.
09:48
У Німеччині внаслідок нападу з ножем загинули двоє українців, підозрюваний – росіянин
Поліція німецької Баварії повідомила смертельний інцидент перед торговим центром у місті Мурнау, внаслідок якого померли двоє громадян України; підозрюваний у вбивстві – громадянин Росії.
09:27
Уряд Португалії не планує репарацій за вчинки попередників колоніальної доби
Уряд Португалії заявив, що не планує заходів для компенсацій країнам і народам, які постраждали від політики Португалії колоніальної доби. 
08:58
У Польщі думають змінити підхід до підготовки "активного резерву" армії 
Польське військове керівництво готує реформу, що передбачатиме формування великого "активного резерву" армії.
08:26
Італія викликала посла Росії через привласнення майна "дочки" італійської компанії
Італія викликала посла Росії у зв’язку з рішенням Кремля передати під контроль структури "Газпрому" майно італійської групи Ariston Thermo на території Росії.