24 березня 2024

Новини
19:52
відеоВ Угорщині ралійний автомобіль влетів у глядачів: є загиблі та поранені
У неділю в Угорщині ралійний автомобіль врізався в групу глядачів, в результаті чого четверо людей загинули і ще кілька отримали поранення.
ДайджестРосійська ракета в Польщі, США ухвалили бюджет, розвідка про теракт у Москві: новини вихідних
19:26
Збройні сили Польщі: Збивати російську ракету було б ризиковано
Речник Оперативного командування Збройних сил Польщі, підполковник Яцек Горишевський заявив, що збивати російську ракету, яка залетіла у повітряний простір країни у ніч на неділю, було б ризиковано.
19:01
У Вірменії розслідують тероризм після спроби прориву у відділ поліції
У Вірменії після спроби трьох чоловіків з гранатами вторгнутися у відділ поліції в Єревані ініціювали кримінальне провадження у справі з ознаками тероризму.
18:39
ЄС засудив Ізраїль за захоплення 800 гектарів на окупованому Західному березі
Євросоюз засудив Ізраїль за оголошення "державними" ще 800 гектарів земель на окупованій території Західного берега річки Йордан.
18:05
У Болгарії провалилась спроба сформувати новий уряд
Глава МЗС Болгарії Марія Габріель, представниця правоцентристської партії ГЄРБ, заявила, що зніме свою кандидатуру на посаду прем'єр-міністра після провалу переговорів про формування уряду.
17:32
Віцепрезидентка США відкинула заяви Путіна про зв’язок України з терактом 
Віцепрезидентка США Камала Гарріс відкинула заяви глави Кремля Владіміра Путіна про нібито причетність України до теракту, що стався під Москвою 22 березня.
17:03
У Британії заявили, що Росія змушена тримати флот у портах, і навіть там – тоне
Міністр оборони Британії Грант Шаппс відреагував на повідомлення про ураження ЗСУ великих десантних кораблів Росії "Ямал" та "Азов" у тимчасово окупованому Севастополі.
16:44
відеоУ Єревані озброєні люди намагались увірватись у відділок поліції, підірвали гранату
У Єревані в неділю вдень троє чоловіків намагалися проникнути у будівлю поліції району Нор Норк та застосували гранату.
16:22
Глава МВС Молдови каже, що Росія не відмовилась від намірів загарбати країну
Міністр внутрішніх справ Молдови Адріан Ефрос стверджує, що Росія не відмовилась від намірів загарбати Молдову, проте ознак військової загрози країні наразі немає.
15:55
В Ірландії визначили ім’я наступного прем'єра: буде наймолодшим в історії
Наступним і наймолодшим прем'єр-міністром Ірландії стане Саймон Гарріс – боротьба за лідерство в його партії Fine Gael ("Фіне гел") завершилася у неділю без висунення інших кандидатів.
15:19
фотоНа фронті загинув боєць з Грузії 
Ще один грузинський боєць, учасник російсько-української війни Тенгіз Чанія, загинув під час бойових дій в Україні. 
14:57
Британський міністр: Росія створює "завісу пропаганди" довкола теракту
Міністр фінансів Британії Джеремі Хант назвав "жахливим" теракт під Москвою, але застеріг від беззастережної віри у заяви Росії про стрілянину.
14:24
Кулеба про спроби РФ прив’язати теракт до України: Путін патологічний брехун
Глава МЗС Дмитро Кулеба закликав не дозволити главі Кремля Владіміру Путіну та його соратникам насадити обман про нібито зв’язок України із терактом у Підмосков’ї.
13:55
Російська ракета в Польщі: Варшава викличе посла Росії 
Польща викличе до свого МЗС посла Росії і вручить йому ноту протесту після того, як у ніч на 24 березня російська ракета вторглась на 39 секунд у повітряний простір країни.
13:32
В Бундестазі застерегли від відведення Росії надмірної ролі жертви після теракту
Німецькі політики застерегли від інструменталізації Кремлем теракту у Підмосков’ї – голова комітету у закордонних справах Бундестагу Міхаель Рот від партії канцлера Шольца нагадав, що РФ сама є терористичною державою.
12:57
Розвідка Британії: Нова залізнична лінія підтримуватиме активність РФ у Маріуполі
Розвідувальний підрозділ Міноборони Британії у свіжому огляді російсько-української війни проаналізував ситуацію з будівництвом Росією залізничної лінії через тимчасово окуповані території України.
12:25
фотоПольська меншина влаштувала у Литві протест через шкільну освіту  
Спілка поляків Литви організувала в суботу у Вільнюсі марш, у якому взяли участь близько тисячі осіб, висловлюючи невдоволення станом справ у школах національних меншин.
11:56
ДПСУ: Поляки повністю заблокували рух вантажівок на виїзд з України на двох КПП
Польські фермери зовсім не пропускають українські вантажні транспортні засоби, які слідують з України в Польщу, на пунктах пропуску "Ягодин" і "Рава-Руська".
11:26
У Польщі сказали, за яких умов можуть збивати російські "ракети-порушниці"
Польща збила би російську ракету, яка у ніч на неділю порушила повітряний простір країни, якби були ознаки, що та прямує до якоїсь цілі на польській території.
11:08
Польща вимагатиме у Росії пояснити проліт ракети
Польща вимагатиме від Росії надати пояснення після того, як російська ракета у ніч на неділю порушила повітряний простір країни НАТО.
10:45
ЗМІ: Британія застерегла Путіна від використання теракту для посилення війни 
У Великій Британії застерегли лідера Кремля Владіміра Путіна від використання теракту у Підмосков’ї як приводу для посилення війни проти України.
10:19
Експрем’єрка Британії: Я не була певною, що Трамп робитиме із НАТО
Колишня очільниця уряду Великої Британії поділилась деталями свого спілкування з експрезидентом США Дональдом Трампом, під час якого вона намагалась переконати його зберегти зобов’язання Сполучених Штатів перед Альянсом. 
09:46
Влада Грузії звинуватила ЄС у "пригнобленні" країни
У керівній партії Грузії "Грузинська мрія" звинуватили Євросоюз у несправедливому ставленні до країни у порівнянні з іншими державами, як прагнуть приєднатись до ЄС.
09:06
Польща повідомила союзникам, що ракета РФ порушила кордон НАТО
Польща проінформувала союзників по НАТО про перебіг ще одного інциденту порушення кордону Альянсу російською ракетою.
08:46
Російська ракета порушила повітряний простір Польщі
У ніч на 24 березня, на тлі ракетного обстрілу Росією України, одна із російських ракет порушила повітряний простір Польщі. 
08:16
Вибори президента Словаччини: У першому турі виграв прозахідний кандидат
Колишній міністр закордонних справ, прозахідний кандидат Іван Корчок переміг у першому турі президентських виборів у Словаччині в суботу.
ВідеоСША заборонили ЗСУ атакувати Росію: фейк чи правда?