Працівники Air France не хочуть літати до країн Африки, де лютує епідемія Ебола

Середа, 20 серпня 2014, 17:45

Співробітники французького авіаперевізника Air France збирають підписи за скасування рейсів в країни Західної Африки, де триває епідемія вірусу Ебола. На даний момент вже зібрано 700 підписів,

Про це повідомляє французька газета Le Parisien.

"Ми боїмося. Ми знаємо, що ризикуємо своїм життям, здійснюючи польоти в країни, де йде війна, правлять диктатори. З цим можна змиритися. Але вірус - це інше", - пише видання.

Екіпажі авіакомпанії Air France все ще змушені літати в Конакрі, столицю Гвінеї, і Фрітаун в Сьєрра-Леоне, де кількість загиблих від смертоносного вірусу вже перевищила позначку в 1200 чоловік.

Незважаючи на те, що керівництво Air France вже надав співробітникам компанії можливість відмовитися від польотів в країни Західної Африки, де лютує вірус, вони тим не менш, не скасували рейси по цих напрямках, як це зробили British Airways і Emirates.

Щоб зменшити ризики зараження, авіакомпанія підготувала список заходів по боротьбі з непередбаченими ситуаціями, які можуть виникнути в період польоту.

У салоні кожного літака, наступного у країни Західної Африки, є достатня кількість стерильних масок, антисептичних гелів і рукавичок.

14 серпня Південнокорейська авіакомпанія Korean Air призупинила свої рейси в столицю Кенії Найробі в зв'язку з епідемією лихоманки Ебола.

Раніше західноафриканська авіакомпанія ASKY скасувала всі рейси в Ліберії і Сьєрра-Леоне.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: