Зеленський зустрівся з прем’єрами Польщі, Чехії та Словенії у Києві

відео
Вівторок, 15 березня 2022, 22:46

Президент Володимир Зеленський зустрівся у вівторок з главами урядів Польщі, Чехії та Словенії, які прибули до Києва попри бойові дії та обстріли міста російськими окупаційними військами.

Відео зустрічі опубліковане на Facebook-сторінці Володимира Зеленського, повідомляє "Європейська правда".

"Голова польського уряду Матеуш Моравецький, віцепрем'єр Ярослав Качиньський, прем'єр-міністр Чехії Петр Фіала та прем'єр-міністр Словенії Янез Янша. Ваш візит до Києва у цей важкий для України час – потужне свідчення підтримки. Ми це дуже цінуємо", - йдеться у повідомленні глави держави у Facebook.

На зустрічі з прем'єрами був також глава українського уряду Денис Шмигаль, який раніше назвав візит "вчинком справжніх друзів".

Шмигаль розповів, що на зустрічі обговорюють підтримку України та посилення санкцій проти країни-агресора.

Раніше у вівторок прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький повідомив, що прибув до Києва разом з главами урядів Чехії та Словенії.

Моравецький зазначив, що прем’єр-міністри прибули до Києва, аби якнайшвидше зупинити трагедію, що відбувається в Україні.

Раніше в польському уряді повідомили, що візит здійснюється за домовленістю з Європейським Союзом, і про нього поінформовані голова Ради Європейського Союзу Шарль Мішель, голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн та ООН.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: