Стрілянина в нідерландських військових у США: поліція арештувала підозрюваного

Четвер, 1 вересня 2022, 23:11

Поліція американського міста Індіанаполіс у четвер арештувала 22-річного чоловіка, якого підозрює у стрілянині в трьох членів Корпусу спеціального призначення Нідерландів, один із яких пізніше помер.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на De Telegraaf.

Для встановлення особи підозрюваного – Шамара Данкана – правоохоронці використали покази двох нідерландських солдатів та інших свідків, а також відео очевидця і дані з камери спостереження.

За даними поліції, Данкан у складі групи спершу намагався зав’язати бійку з іншими чоловіками, але коли ті не відповіли, пішов до спецпризначенців із Нідерландів. Одного з них збили з ніг, після чого інший сказав, що має вогнепальну зброю.

Після цього і сталася стрілянина, в результаті якої зазнав смертельних поранень 26-річний капрал Сіммі Поетсема, ще двоє отримали некритичні травми. Їх, а також тіло загиблого, повернуть до Нідерландів цього тижня.

Як повідомлялося, в Індіанаполісі троє військовослужбовців Корпусу спеціального призначення Нідерландів, які приїхали до США на навчання, в ніч проти суботи отримали вогнепальні поранення біля готелю, де заселилися.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: