У Братиславі авто врізалось в автобусну зупинку, загинули четверо людей

фото
Понеділок, 3 жовтня 2022, 08:15

У центрі Братислави автомобіль врізався в людну автобусну зупинку, є загиблі і поранені.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє Aktuality.

 

Інцидент стався після 22.00 у неділю. В автобусну зупинку Zochova в районі Stari Mesto врізався легковий автомобіль. Як повідомляється на сторінці пожежної служби у Facebook, загинуло щонайменше четверо людей. Ще шестеро людей отримали поранення в результаті аварії.

Двоє з постраждалих перебувають у критичному стані. За словами прессекретаря Операційного центру Служби швидкої медичної допомоги Алени Крчової, рятувальники ввели їх у штучний сон і з кількома серйозними травмами, так званими політравмами, доставили до лікарні. Інші четверо постраждалих були при свідомості, у них переважно переломи та черепно-мозкові травми. Після надання медичної допомоги екіпажі доставили їх до лікарень.

За інформацією поліції, автомобіль врізався в автобусну зупинку, на якій перебували люди, що чекали на автобус. "За попередньою інформацією, дорожньо-транспортна пригода сталася з вини водія легкового автомобіля шляхом наїзду на зупинку громадського транспорту, на якій перебували люди. Внаслідок такого нерозумного водіння кілька людей, які перебували на місці ДТП, отримали тілесні ушкодження, в окремих випадках - смертельні", - написала поліція у Facebook.

Зупинка Zochova є однією з найжвавіших у словацькій столиці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: