Прикордонна поліція Молдови посилила контроль на кордоні після падіння російської ракети

Понеділок, 31 жовтня 2022, 14:12

Прикордонна поліція Молдови обмежила доступ до північної частини населеного пункту Наславча Окницького району на півночі країни і посилила контроль на кордоні після падіння російської ракети.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє Newsmaker.

У відомстві зазначили, що ведуть повітряне спостереження за прикордонною областю, а у відділеннях прикордонної поліції в Атаках і Окниці запровадили особливий режим роботи і збільшили кількість патрулів.

У відомстві повідомили, що під керівництвом прокурора розслідують те, що трапилося в Наславчі.

Нагадаємо, що вранці 31 жовтня МВС повідомило, що на територію Молдови впали фрагменти ракети, збитої сьогодні вранці українською зенітною системою після атаки безпілотника на Дністровську греблю на українській території за 1 км від греблі в Наславчі. У будинках Наславчі вибило вікна. Постраждалих немає.

Пізніше у відомстві уточнили, що не зафіксували порушення повітряного простору Молдови ракетами, оскільки на території Молдови впали лише фрагменти ракети, збитої українськими ППО.

При цьому, за інформацією прикордонників, гребля не постраждала і немає жодної загрози затоплення району.

Міністерство закордонних справ та європейської інтеграції Молдови підтвердило своє рішуче засудження ракетних ударів по Києву та інших містах - включно з ракетою, що була збита українською ППО та впала на північну околицю Наславчі на півночі Молдови.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: