Кількість загиблих в результаті падіння автобуса в річку в Іспанії зросла до 5

Неділя, 25 грудня 2022, 16:55

П'ятеро людей загинули і щонайменше одна людина зникла безвісти після падіння автобуса в річку Лерес в муніципалітеті Сердедо-Котобаде.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє El Pais.

Спочатку повідомлялося про двох загиблих в результаті падіння.

Рятувальні роботи, які довелося призупинити вночі через екстремальний стан річки, відновилися сьогодні, на Різдво.

Урядова підделегація в Понтеведра повідомила, що в салоні, затопленому водою до стелі, більше не залишилося тіл, і зараз ведуться пошуки решти пасажирів в річці, особливо в районі дамби, розташованої нижче за течією.

Живими залишилися лише двоє людей: водій та пасажир.

Рятувальні служби, після розмови з водієм, не впевнені, що в автобусі їхало вісім чи дев'ять осіб, тому все ще залишаються одна чи дві людини, які вважаються зниклими безвісти.

Перший тривожний дзвінок надійшов від учасника дорожнього руху, який, незважаючи на темряву і сильну зливу, що не вщухала вчора, помітив, що бар'єр автодороги N-541, яка з'єднує Луго і Понтеведра, прорвало на висоті близько 40 метрів над руслом переповненої водою річки Лерес. Наступний дзвінок на номер 112 невдовзі після цього надійшов з салону транспортного засобу, що впав у воду: автобус належав групі Monbus, що базується в Луго, найбільшій іспанській компанії автомобільних пасажирських перевезень, яка контролює більшість маршрутів в Галісії. Це було близько 21.20 суботи, і чоловік повідомив до служби порятунку, що салон автобуса "заливає водою".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: