10 найкращих сайтів з вакансіями в ЄС

promoted
Середа, 5 квітня 2023, 13:06
 

Пошук високооплачуваної роботи за кордоном — затребуваний запит серед тисячі кандидатів з України щодня. Процес працевлаштування часто ускладнюється відсутністю досвіду та кваліфікації, що спонукає до розгляду вакансій за кордоном.

Роботодавці ЄС та Америки пропонують вигідні умови співробітництва, включаючи конкурентну оплату праці, гнучкий графік, можливість кар'єрного розвитку та переїзду.

Розглянемо докладніше 10 сервісів для безпечного та ефективного пошуку роботи в Європі, включаючи доступний функціонал та переваги.

Layboard.com

Портал для ефективного пошуку вакансій по всьому світу пропонує сьогодні понад 400 тисяч різнотипних вакансій (переважно в ЄС та Америці). Доступні пропозиції працевлаштування в Азії, Африці та Океанії. Здобувач може знайти роботу, публікуючи своє резюме або відгукнувшись на доступні пропозиції.

Користувачі ресурсу можуть ознайомитися з рейтингом компаній та посередників, залишити свій відгук про співпрацю. У розділі Новини є можливість дізнатися ключові новини про особливості працевлаштування за кордоном та обговорити питання у розділі Форум.

Jobandtalent

Онлайн рекрутингова платформа для пошуку роботи в 9 країнах, включаючи Іспанію, США та Британію. Специфіка ресурсу полягає у використанні спеціалізованого  машинного алгоритму, який лінгвістично розбирає CV, персональні дані понад 1,5 мільйона користувачів захищені.

LinkedIn

Платформа для ефективного пошуку вакансій у сферах телекомунікацій, ІТ, маркетингу та керівних позицій у різних сферах економіки. Пропонований функціонал та інтерфейс нагадує соціальну мережу. Особливо цікавий для шукачів розділ Вакансії (Jobs) з пропозиції працевлаштування, що публікуються, від прямих роботодавців.

Ресурс передбачає функціонал для підготовки резюме, співбесіди, можливість отримати підтвердження кваліфікації для профілю, регулярне розсилання нових вакансій.

Indeed

Один із найбільших агрегаторів вакансій, доступний інтерфейс українською мовою. Надає можливість знайти вакансію за ключовими словами, налаштувати персоналізовану стрічку пропозицій роботи, проходити співбесіди безпосередньо з роботодавцем. Також доступний розділ відгуків про наймачів з доступним переглядом рейтингу та відгуків про співпрацю від колишніх співробітників.

Adzuna

Рекрутингова платформа функціонує починаючи з 2010 року, пропонує понад 300 тисяч різнопрофільних вакансій (перевага – у сферах медицини, легкої промисловості). Доступний пошук за напрямками, компаніями, типом контракту та працевлаштування, рівнем оплати праці. Більшість шукачів ресурсу шукають кандидатів у Велику Британію.

Mediabistro

Сайт з пошуку роботи для фахівців у сферах графічного дизайну, медіа та копірайтингу. Орієнтується на спеціалістів творчих професій, у тому числі – на фрилансерів. Допомагають у найманні персоналу для культових ресурсів, наприклад – для CNN, Bloomberg, HBO.

JobisJob

Портал буде особливо корисним для претендентів на роботу в США. У 2023 році найбільше вакансій доступно для фахівців у сферах інженерії, медицини, ІТ та обслуговування. При виборі розділу можна ознайомитися з рекомендаціями для шукачів роботи, включаючи поради щодо "прокачування" особистих та професійних якостей. Також, регулярно публікується статистична інформація, що допоможе вибрати сферу розвитку та відповість на найпоширеніші питання кандидатів та фрилансерів.

Glassdoor

Англомовна платформа для кваліфікованих шукачів роботи. Платформа має зручний та зрозумілий інтерфейс, можливість шукати пропозиції щодо локації та спеціальності із залученням фільтрів зарплата, режиму працевлаштування та регіону.

Також, на Glassdoor можна детальніше дізнатися про середній рівень заробітної плати по вакансіях, регіону та отримати рекомендації для успішного проходження співбесіди.

Jobsora

Інноваційний ресурс для пошуку вакансій у понад 30 країнах з усього світу, включаючи Україну. Доступний фільтр по вакансіях та регіону працевлаштування. Для отримання відгуків від роботодавців можна опублікувати власне резюме або створити за допомогою спеціалізованого конструктора.

Jooble

Розвиваються агрегатор вакансій для шукачів з різною кваліфікацією та досвідом роботи. Доступні пропозиції для працевлаштування у понад 60 країнах, зручний пошук по регіону, оплаті праці, типу зайнятості. На картці кожного оголошення можна дізнатися детальніше про вимоги до претендентів та зв'язатися з наймачем безпосередньо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: