На борту вертольота, що впав у море в Греції, були двоє людей

відео
Четвер, 28 вересня 2023, 18:17

На борту вертольота, який впав у море біля узбережжя грецького острова Евбея в четвер, перебував пілот і ще одна людина.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє Ekathimerini.

Приватний вертоліт пролітав над пляжем Ахладі, поблизу приморського села Агія Анна, під час шторму, коли він зник з радарів Управління цивільної авіації, а на відеозаписах, зроблених очевидцями, видно, як він падає у воду.

Вертоліт Agusta A109 вилетів з Афіднеса, що на північ від Афін, у четвер вранці, щоб долетіти до Волоса, що також постраждав від шторму Еліас. Однак погода змусила його здійснити коротку посадку в Мантуді в Евбеї, перш ніж він знову злетів і попрямував на північ до Волоса.

Розпочато пошуки гелікоптера, його пілота і пасажира, хоча зусилля ускладнює сильний вітер.

"Ми були дуже близько до конкретного місця ... На жаль, доступ до нього був відрізаний, і зараз ми рухаємося низинними районами разом з рятувальниками, щоб наблизитися до місця, де, як вважається, впав гелікоптер", – сказав губернатор Центральної Греції Фаніс Спанос.

Як повідомляли, центральну частину Греції накрив сильний шторм, внаслідок якого виявилися затопленими вулиці, будинки і підприємства в портовому місті Волос і на острові Евбея.

Багато мешканців Волоса кажуть, що влада все ще має справу з наслідками іншого шторму Даніель і не була належним чином підготовлена до нового шторму.

Внаслідок шторму Даніель загинули щонайменше 15 осіб. Прокурор головного кримінального суду Греції наказав провести розслідування причин повеней.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: