Протрампівський ексведучий Fox News засвітився на протестах в Мадриді проти амністії

фото
Вівторок, 14 листопада 2023, 18:10

Колишній протрампівський ведучий телеканалу Fox News і улюбленець правих Такер Карлсон взяв участь у акції протесту в Мадриді проти планів ухвалення амністії для учасників спроби відокремлення Каталонії від Іспанії.

Про це, яка пише "Європейська правда", повідомляє Politico.

Карлсон був в оточенні фанатів, коли прийшов на демонстрацію в Мадриді проти плану прем'єр-міністра Педро Санчеса амністувати каталонських сепаратистів, щоб заручитися їхньою підтримкою на наступний термін перебування при владі.

"Будь-хто, хто порушує конституцію (Іспанії) ... щоб покінчити з демократією, є тираном, є диктатором. І це відбувається в центрі Європи", – сказав Карлсон у відеоролику, розміщеному в соціальних мережах.

Скандально відомого телеведучого, який просував теорії змови в ефірі під час своєї роботи на Fox News, демонстранти зустріли вигуками: "Гей, Такере, допоможи нам з цим виродком".

США: Fox News виплатить $787 млн за брехню про президентські вибори 2020 року

Карлсон був присутній на протесті разом з лідером ультраправої партії Vox Сантьяго Абаскалем.

Минулого тижня Санчес підписав суперечливу угоду з каталонською сепаратистською партією Junts. Угода включає пропозицію схвалення закону про амністію всіх осіб, причетних до спроби проголосити незалежність Каталонії 2017 року.

Законопроєкт, поданий соціалістами Санчеса в понеділок, ще не був схвалений парламентом. Але він вже викликав масові протести по всій країні.

Демонстрації посилилися в неділю, коли десятки тисяч людей вийшли на вулиці в різних містах за ініціативою консервативної опозиційної Народної партії.

З Fox News звільнили ключового редактора за висвітлення виборів президента

Експрезидент США Дональд Трамп раніше заявив, що розглядає антиукраїнського телеведучого Такера Карлсона як потенційного партнера та віцепрезидента на виборах 2024 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: