У Греції репер підірвав і пограбував банкомати, щоб заплатити за свої кліпи

Вівторок, 5 грудня 2023, 13:25

Грецька поліція заарештувала реп-виконавця, якого звинувачують у використанні вибухівки для пограбування банкоматів для фінансування своїх кліпів.

Як пише "Європейська правда", про це повідомила влада Греції, інформує AP.

28-річного грецького співака, ім'я якого не називають, заарештували вихідними разом з двома іншими підозрюваними у віці 26 і 27 років після того, як поліція провела рейд в одному з будинків поблизу Афін та обшукала кілька автомобілів.

Правоохоронці вилучили 1,5 кг вибухівки, штурмову гвинтівку M16, чотири пістолети та понад 200 тисяч євро готівкою.

Реклама:

"Вони відмивали гроші, витрачаючи непомірні суми через музичну індустрію або граючи в казино", – заявив генерал поліції Іоанніс Скурас.

Речниця поліції Констанція Дімогліду заявила, що банда причетна до 10 нападів на банкомати в декількох частинах Греції, переважно в ізольованих місцях, внаслідок яких викрали приблизно 710 тисяч євро.

Трьом підозрюваним висунули звинувачення в численних пограбуваннях, незаконному володінні вогнепальною зброєю, незаконному зберіганні та використанні вибухових речовин, а також викраденні транспортних засобів.

Раніше уряд Італії підтримав низку заходів для покращення громадської безпеки, серед яких, зокрема, потенційно жорсткіші покарання для вагітних жінок-правопорушниць та злодійок, які мають малолітніх дітей.

Перед цим злодії у Франції викрали дві вантажівки з шампанським, перш ніж поліція знайшла вантаж вартістю 600 тисяч євро під час швидкісної погоні.

А у жовтні в Польщі поліція затримала чоловіка, який хотів пограбувати торговий центр після його закриття і спробував прикинутись манекеном, потрапивши на камери відеоспостереження.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: