Україна і США обговорили подальші кроки для економічного розвитку

Фото
Середа, 10 січня 2024, 09:24

Міністерка економіки України Юлія Свириденко разом із послом в США Оксаною Маркаровою провели зустріч зі спецпредставницею Сполучених Штатів з питань відбудови України Пенні Пріцкер та послом США в Україні Бріджит Брінк.

Як пише "Європейська правда", про це y Facebook повідомила посол України у Вашингтоні.

"Детально обговорили та скоординували наші подальші спільні з американськими партнерами кроки для надання додаткового імпульсу економічному розвитку України", – зазначила Маркарова.

Реклама:

За її словами, особливу увагу сторони приділяють реальному сектору економіки, підтримці як стратегічних галузей, так і малому та середньому бізнесу.

Раніше повідомляли, що в Україні з’явиться радник Сполучених Штатів з інфраструктурних проєктів у рамках відбудови, на цю посаду призначать Роберта Мерінера.

Нагадаємо, у вересні США призначили спецпредставницю з питань відбудови України Пенні Пріцкер, повноваження якої охоплюють роботу з органами влади України, США і партнерів, а також із приватним сектором.

Читайте також інтерв'ю Пріцкер "Європейській правді": "Тепер, щоб Україна отримувала кошти, США висуватимуть умови щодо реформ".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Реклама: